Zonder zorgen genieten

catering

Vaak wanneer je een arrangement besteld zit je vast aan hetzelfde soort eten, maar bij catering Venray is dit compleet anders geregeld. Heerlijke arrangementen die je zelf samen kunt stellen, maar ook kant en klare waar je direct kunt beginnen met eten. Wat dacht je ervan met vrienden of familie een bbq te organiseren, waar je alle zorgen uit handen wordt genomen? Ben je met meer dan tien personen, wordt zelfs de barbeque voor je geregeld inclusief de gasfles.

catering voor feestjes
Handsome man preparing barbecue for friends in the garden.- Image

Inclusief sauzen en stokbrood

Geef je een leuke en gezellige barbeque, dan kun je natuurlijk niet om de bijgerechten heen. Naast het vlees wat van perfecte kwaliteit is, zijn het stokbrood en de sauzen tijdens je feest ook niet te missen. Welke dag in de week je ook een feestje geeft of met je familie samenkomt, bij henkaars.com kan er altijd een heerlijk arrangement worden verzorgd. Bij catering Venray ben je er zeker van dat je feest compleet is, en je gasten genieten van een heerlijk gevarieerd diner.

Voor zowel overdag als in de avond

Niet iedereen geeft een barbeque of vind dit gepast tijdens een feest, voor een buffet zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden met catering Venray. Het buffet van henkaarts.com is perfect verzorgd, en je gasten komen niets te kort. Ook bij de buffetten heb je de mogelijkheid om te genieten van verschillende heerlijke gerechten, die je eventueel aan kunt vullen. Het buffet wordt bij je thuisbezorgd zodat je er geen omkijken naar hebt en direct kunt beginnen met genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *