mini Big Green Egg

Weinig ruimte? Ga voor de mini Big Green Egg

Wie dol is op buiten koken, moet eigenlijk echt een Big Green Egg hebben. Deze fenomenale buitenkeuken is een buitenoven, een barbecue en nog zoveel meer. Je kunt er eindeloos veel gerechten mee maken. Maar ze zijn ook groot. Weinig ruimte? Er is ook een mini Big Green Egg.

mini Big Green Egg

Big Green Egg

Goed, hij heet natuurlijk niet voor niets zo. De Big Green Egg is groot. Daar komt de naam vandaan. Het is een grote, groene bol die open kan met een grote deksel. De buitenoven is gemaakt van keramiek. Veel mensen verwarren het ei nog steeds meer een barbecue maar je kunt er dus nog veel meer mee omdat het ook als oven dient.

mini Big Green Egg

Weinig buitenruimte

Doordat het groene ei zo groot is, past hij echter niet zomaar in elke buitenruimte. Is jouw tuin aan de kleine kant, of wil je het groene ei graag op je balkon gebruiken? Dan is er een mini Big Green Egg die je kunt kopen. Het voordeel daarvan is dat de prijs natuurlijk ook een stuk lager ligt, want het echte groene ei is zeker aan de prijzige kant. Een klein groen ei heb je al vanaf een paar honderd euro. Die keramieken oven gaat bovendien oneindig lang mee dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je al na een paar jaar aan vervanging toe bent.