Verschillende soorten cadeauboxen

cadeau box

Het geven van een cadeau box als cadeau is ideaal. Het leukste is om de box zelf te stellen. Hierdoor wordt de box persoonlijker. In onderstaand artikel worden een aantal voorbeelden gegeven van soorten cadeau boxen die je aan iemand kunt geven.

cadeau box

Een bioscoop box

Op zoek naar een box voor iemand die er van houdt om af en toe een filmpje te pakken? Stel een bioscoop box samen! Koop een leuk kistje of een doos en vul deze met een bioscoopbon, een zak popcorn, een popcorn bak en wat andere lekkernijen.

Een verwen box

Wanneer iemand meer van wellness en spa houdt, is het leuk om een verwenbox te maken. Hier kun je een aantal douchegels, bodylotions en bathbombs in doen. Ook kun je er voor kiezen er bijvoorbeeld een wellness bon bij te doen.

Een tuinier box

Voor de tuinvrouwen en -mannen is een tuinier box een goed idee. Maak deze box door verschillende plantjes en zaadjes te geven. Ook kun je hier eventueel tuingereedschap bij geven. Daarnaast kun je opzoek gaan naar een boek over tuinieren.

Een borrel box

Tot slot is het geven van een borrel box altijd goed. Koop een borrelplankje en zet hierop een aantal lekkernijen. Kaasjes en toastjes doen het altijd goed op een borrelplankje. Daarnaast kun je het borrelplankje aanvullen met een aantal tapenades. Ook is het leuk om er bijvoorbeeld een kaasschaaf bij te geven. Het is erg lekker om een wijntje te drinken bij kaasjes en toastjes. Geef daarom ook een fles wijn cadeau.

Een bak box

Voor ieder wat wils in dit lijstje. Ook voor de bakliefhebbers. Maak voor de keukenprinsen en -prinsesjes een bak box. Koop bakbenodigdheden als een nieuwe garden of spatel. Vul dit aan met een aantal bakpakketten. Zet de cadeautjes in een ronde schaal. Deze schaal kan ook worden gebruikt voor het bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *