Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Speciaalbier winkel

Speciaal bierwinkel in de buurt van Den Bosch, Eindhoven en Tilburg

Naast de webwinkel beschikt Bierrijk over een prachtige speciaalbier winkel waar al de speciaalbieren schitterend worden gepresenteerd. De speciaal bier winkel bevindt zich aan de Breukelsestraat 12, 5281 HD te Boxtel. De bieren worden gepresenteerd op smaakcategorie. Er is onderscheid gemaakt tussen donker fris bier, donker zwaar bier, licht fris bier en licht zwaar bier om het de bierliefhebber makkelijk naar zijn of haar perfecte speciaalbier te begeleiden. 

Waarom een speciaalbier winkel?

Bierrijk vindt het belangrijk dat er een gezicht achter de webwinkel zit waar klanten terecht kunnen. Doordat Bierrijk over een winkel beschikt biedt het de klanten de mogelijkheid om speciaalbieren te komen afhalen waardoor ze geen verzendkosten hoeven te betalen. Uit heel de Benelux komen er bierliefhebbers naar onze winkel om een kijkje in ons assortiment te nemen. Bierrijk biedt u de mogelijkheid om naast het speciaalbier assortiment ook de bier pakketten te bewonderen. Jaarlijks stellen er veel bedrijven in overleg met Bierrijk hun speciaalbier pakketten samen om als geschenk weg te geven als kerstpakket of relatiegeschenk. Alles is mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld houten kistjes laten bedrukken met een bedrijfsnaam en/of logo waarin uw speciaalbieren worden verpakt. Ook is het mogelijk om een persoonlijke boodschap aan uw biergeschenk toe te voegen.

Het personeel van Bierrijk

Bierrijk beschikt over vakbekwame bierkenners. Welke biertje kunt u het beste drinken bij welk gerecht? Welke mogelijkheden zijn er allemaal bij het samenstellen van relatiegeschenken met bier? De bierkenners van Bierrijk geven advies op maat en antwoord op al uw vragen. Ons personeel staat u graag te woord over uw biervragen.

Adres en openingstijden speciaal bier winkel

De bierwinkel is geopend van donderdag t/m zaterdag van 10.00 – 18.00 uur. Een afspraak maken buiten onze openingstijden is ook mogelijk. Onze klantenservice staat van maandag t/m zaterdag van 08.00 – 18.00 uur voor u klaar om een afspraak in te plannen en is te bereiken op 0411-608881.