Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Relatiegeschenk met bier

Speciaalbier is de laatste jaren enorm in opkomst en wordt steeds vaker gegeven als relatiegeschenk. Een bierpakket voor relaties valt eigenlijk altijd in de smaak. Het mooie van speciaalbier is dat elk bier een eigen verhaal heeft. Daarom is het heel makkelijk om een relatiegeschenk met speciaalbier op maat samen te stellen afhankelijk van de ontvangen. Je kunt er nameijk voor kiezen om alleen blonde bieren in een bierpakket te verwerken of bijvoorbeeld alleen maar Belgische bieren. 

Bierrijk verpakt de relatiegeschenken met bier in een mooie houten kist gevuld met houtkrullen. Op deze manier is het echt een leuk en origineel cadeau om te krijgen. Verder is het mogelijk om een persoonlijke kaart toe te voegen aan elk bierpakket.

 

Offerte aanvragen

Wilt u meerdere aantallen afnemen? Dan zijn wij in staat om voor u een passende offerte op te stellen. Een offerte aanvragen is heel eenvoudig. Email ons naar info@bierrijk.nl met uw wensen en contactgegevens en u ontvangt direct een vrijblijvende offerte per email! 

Liever telefonisch aanvragen? Neem contact op met onze klantenservice: 06-12236138

 

Bierpakket bedrukken

Bij Bierrijk is het zelfs mogelijk om een bedrijfslogo te bedrukken op de houten bierpakketten. Hierbij zijn meerdere opties mogelijk en het is natuurlij super leuk om op deze manier een uniek en persoonlijk relatiegeschenk te geven. Wilt u een bedrijflogo laten bedrukken voor uw relaties neem dan even telefonisch contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken.