Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

 

RateBeer


Wat is RateBeer?
De Amerikaanse website RateBeer is de meest gezochte bron voor bier informatie en meest accurate bierwebsite ter wereld waar alle bieren en bierbrouwerijen worden voorzien van een bier rating. RateBeer is een onafhankelijke organisatie waardoor de bezoeker betrouwbare Bierratings krijgt voorgeschoteld. De missie van RateBeer is om onafhankelijk en onpartijdig bier informatie aan de consument te verstrekken. Bij RateBeer werken ze met een puntenschaal van 0 t/m 100.


Waarom maakt Bierrijk gebruik van RateBeer?
Bierrijk maakt gebruik van de cijfers die RateBeer toewijdt aan speciaal bieren en heeft deze vertaald in een rapportcijfer om de bierliefhebber te ondersteunen bij het maken van zijn of haar bierkeuze. Om kwaliteit te garanderen heeft Bierrijk een standaard ingenomen en biedt het uitsluitend bieren aan die minimaal een 7 of hoger scoren.


Bezoekers over het tonen van Bierratings
Sander --> "
Tijdens mijn zoektocht naar Blonde speciaalbieren stuitte ik meerdere malen op hetzelfde probleem. Het was telkens een gok of een door mij uitgekozen blond biertje zou smaken. Bierrijk heeft voor mij hierin de oplossing gevonden doordat het de cijfers van RateBeer toont. Daarnaast zijn de bierbeschrijvingen lekker uitgebreid waardoor ik weet wat ik in huis haal. Bierrijk is voor mij de website die de speciaalbier liefhebber voorziet in zijn of haar online behoefte".

Peter --> "Voorheen kocht ik mijn speciaalbieren in de supermarkt. Hier moest ik mijn keuze baseren op een kaartje met een korte smaakbeschrijving. De medewerkers konden mij niet adviseren welk speciaal biertje ik het beste kon kopen omdat zij niet over de juiste bierkennis beschikken. Bierrijk is naar mijn mening het online platvorm voor de liefhebber van speciaal bier. De bieren zijn hier weliswaar niet altijd het goedkoopst maar mij is het waard een paar cent per biertje extra te betalen als ik zeker weet dat ik aan mijn trekken kom".