Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Waarom Bierrijk?


Het ontstaan van Bierrijk

Door de enorme toename van de populariteit van speciaalbieren zijn er tegenwoordig duizenden speciaalbieren op de markt wat het lastig maakt om hiertussen een speciaal biertje te kiezen dat perfect bij u past. Alleen in Nederland zijn er al meer dan 200 speciaalbier brouwerijen. Online moet de speciaalbier liefhebber zijn keuze maken aan de hand van een beknopte bieromschrijving. Maarten Sterken en Pieter Bosch zijn beide enorm fan van speciaalbier en besloten mede hierdoor begin 2015 de handen ineen te slaan en de speciaalbier branche te verrijken. Maarten Sterken heeft een achtergrond als online marketeer waardoor de bezoeker van Bierrijk.nl de garantie heeft veilig, eenvoudig en snel online te winkelen. Pieter Bosch was al een actief ondernemer in de online wijnbranche. Hij concludeerde dat het speciaalbier steeds meer de richting van wijn op gaat alleen mistte hierbij de nodige informatie om het juiste biertje bij de juiste gelegenheid of gerecht te kiezen. 

Alle Speciaalbieren zijn voorzien van betrouwbare bierratings

Bij Bierrijk zijn al de bieren voorzien van een bierrating. Aan de hand van de cijfers wordt onderbouwd dat al de aangeboden speciaalbieren tot de top van de wereld behoren. De smaak, geur en kleur van de speciaalbieren wordt uitvoerig beschreven. Daarnaast wordt bij ieder biertje beschreven met welke gerechten het perfect matcht waardoor het speciaalbier het gerecht naar een hoger plan tilt. 

Verras iemand of jezelf met een speciaalbier pakket

Bierrijk is meer dan speciaalbier alleen. Zo biedt Bierrijk de mogelijkheid iemand met een speciaalbier pakket te verrassen door een persoonlijke boodschap aan het speciaalbier pakket toe te voegen. De bezoeker heeft de keus een eigen ontworpen boodschap te uploaden of een standaard kaartje te selecteren waarop de persoonlijke boodschap vermeld kan worden. 

Bierrijk geeft antwoord op biervragen

Ook beschikt Bierrijk over achtergrondinformatie van de brouwerijen waarvan de speciaalbieren afkomstig zijn en geeft het antwoord op veelgestelde vragen over speciaalbier. 


Bierrijk.nl

Voor de echte speciaalbier liefhebber