Online dranken kopen tijdens Corona

alcoholvrije cocktails

Tegenwoordig is het steeds meer een trend om boodschappen en dus ook dranken online te kopen. Door de komst van Corona werken steeds meer mensen vanuit huis en is het dus veel gemakkelijker om de boodschappen online te bestellen. Het bestellen vanuit huis is dus een groeiende trend waar inmiddels de meeste Nederlanders zich aan hebben toegegeven. Het is natuurlijk super handig en makkelijk om van achter je laptop of computer, vanuit huis, spullen te bestellen die met hetzelfde gemak ook weer thuis bezorgd worden. De feestdagen komen er weer aan en in combinatie met de Corona maatregelen zal dit betekenen dat er waarschijnlijk meer dan ooit online besteld gaat worden.

Drankstunter voorziet graag in deze behoefte en komt ook tijdens het feestseizoen weer met acties en kortingen op een aantal speciaal geselecteerde producten. Er zijn verschillende soorten dranken in de aanbieding. Het is zeker de moeite waard om even rond te kijken en te zien welke dranken er in de aanbieding zijn, naast het feit dat veel producten al standaard laag geprijsd zijn. Denk hierbij aan whiskey, rum, vodka, cognac, wijn, gin en verschillende likeuren. Vooral rum kopen is nu erg in trek bij de online bezoekers van de dranken webwinkel. Voordat het feestseizoen echt van start gaat met, Kerst, Sinterklaas en Oud & Nieuw, is er natuurlijk eerst nog Black Friday en de zogenoemde Black Week die daar aan vooraf gaat.

Tijdens dit fenomeen wat is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, wordt er uitzonderlijk veel korting gegeven op vele soorten producten van aanbieders vanuit de hele wereld. Dit wordt toegepast op kortingen in de online shops maar ook in de fysieke winkels wordt er op flink wat producten enorme kortingen gegeven. Oorspronkelijk was het een ‘zwarte dag’ in de Verenigde Staten vanwege de enorme drukte na Thanksgiving. Nu wordt er dankbaar gebruik van gemaakt door de consument aan de andere kant van de oceaan, zoals in Nederland. Voor liefhebbers van dranken kopen, in combinatie met mooie kortingen en acties en dat vanuit de luie stoel, is dit fenomeen ideaal en zeer verwelkomd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *