bierbrouw benodigdheden

Leuke ideeën voor een personeelsfeest na Corona!

Nu iedereen thuis zit en we ook niet naar werk gaan omdat we thuis moeten werken, zijn er veel mensen die de groepsdynamiek en het samenwerken enorm missen. Veel van ons kunnen niet wachten om gewoon weer naar kantoor te kunnen. Daarom is het een goed idee om een personeelsfeest te organiseren voor wanneer de crisis weer voorbij is en we weer met z’n alle naar kantoor kunnen. Lijkt het je leuk om een personeelsfeest te organiseren voor jou en je collega’s? Lees dan deze tips voor inspiratie en leuke ideeën!

Varen in Amsterdam

Een van mijn favoriete dingen om te doen is varen door de grachten van Amsterdam. Het is super gezellig om met een grote groep een rondje te varen over de prachtige grachten. Zo kunnen jullie gezellig bijkletsen over de laatste maanden, onder het genot van een drankje en hopelijk een zonnetje!

Een escaperoom

Een leuk idee voor een personeelsfeest waarbij de samenwerking ook wordt getest onderling is een escape room. Bij een escape zitten jullie ‘opgesloten’ in een kamer met allemaal verschillende soorten codes en andere raadsels. Om te ontsnappen uit de kamer moeten jullie deze raadsels en codes oplossen. Goed voor de samenwerking en de team spirit!

Een cocktail cursus

Het is altijd leuk om iets nieuws te leren, zeker als het gaat om iets lekkers wat je daarna samen kunt opdrinken! En wie houdt er nou niet van cocktails? Huur daarom een cocktail specialist in die jullie de fijne kneepjes van het vak zal uitleggen. Deze specialist komt dan langs met een cocktail bar en alle benodigdheden om jullie verschillende cocktails te leren maken. Dit wordt ongetwijfeld een heel grappig project, met als resultaat een heerlijke cocktail om op jullie nieuwe kunst te proosten.

Een themafeestje

Een thema feest doet het altijd goed. Kies voor een leuk thema waarbij mensen zich ook zullen moeten verkleden voor een hilarische avond. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een 70s thema, apres ski thema, new kids thema of een dieren thema. Iedereen moet verkleed komen en de beste outfit wint een prijs!

Een sportieve dag

Tenslotte is het altijd een goed idee om wat sportiefs met z’n allen te doen. Je kunt bijvoorbeeld een toernooi organiseren, bij voorkeur iets wat ook met teamsport te maken heeft. Lekker de hele dag sportief bezig zijn met z’n allen om vervolgens met een barbecue bij te komen.