Laat jij brownies per post opsturen?

Heb jij wel eens gehoord van de mogelijk om brownies per post op te laten sturen? Het klinkt misschien wat vreemd, maar dit is echt een uitstekende optie! Het is heerlijk, een doosje met deze lekkernijen past gewoon door de brievenbus en een brownie is voor alle gelegenheden geschikt. Brownies per post op laten sturen is een uitstekend idee als je iemand wilt feliciteren of juist beterschap wilt wensen. Of gewoon, omdat je iemand eens wilt verrassen en hoe kan dit nu beter dan met deze lekkernij? Bij thebrowniebox stel jij de ideale box samen en laat je deze heel eenvoudig bezorgen!

Hoe werkt brownies per post?

Heel veel soorten etenswaren zijn niet geschikt om via pakketdiensten te laten bezorgen. Dit omdat ze gekoeld bewaard moeten worden. Maar brownies per post versturen is wel heel goed mogelijk en dat komt omdat ze niet gekoeld hoeven te worden. Er is daardoor geen speciaal vervoer nodig en dat maakt het heel betaalbaar om ze op te sturen. Ook het formaat van deze lekkernijen werkt mee. Een brownie is plat en niet al te groot. Hierdoor passen ze heel goed in een postdoosje dat gewoon door je brievenbus past! Of je het nu voor jezelf besteld of voor iemand anders, er hoeft niet op een pakketbezorger gewacht te worden! Hoe werkt het nu als je bij thebrowniebox brownies per post wilt gaan bestellen? Eigenlijk is het heel eenvoudig, je kiest op hun website:

  • hoeveel stuks er in het doosje moeten zitten: 6, 12 of 24
  • je kiest of je één of meerdere smaken wilt
  • je kiest de juiste smaak of smaken uit

Daarna is het een kwestie van de adresgegevens invullen, betalen en je bent klaar! Is het een cadeautje voor iemand anders, dan kun je ook nog gratis een kaartje bij de bestelling toe laten voegen, waarbij je kunt kiezen uit een standaard ontwerp of je uploadt zelf een afbeelding voor de kaart! Zo geef je een persoonlijk tintje aan de brownies per post!

Voor jezelf of een ander

Ben jij zelf dol op de brownie, maar is er nergens bij jou in de buurt een bakker te vinden die lekkere exemplaren verkoopt? Dan is brownies per post laten bezorgen dus echt een uitstekende keus voor jou! Vanuit je luie stoel bestel je waar en wanneer je maar wilt jouw favoriete smaken en binnen de kortste keren liggen ze bij jou in de brievenbus! Zo kun je jezelf af en toe eens heerlijk verwennen! Maar brownies per post laten bezorgen is ook een uitstekend idee om een ander eens te verrassen! Bijvoorbeeld als iemand jarig is, geslaagd is of iets anders te vieren heeft. Of om iemand beterschap te wensen of een hart onder de riem te steken. Of gewoon, omdat je iemand eens wilt verrassen met iets leuks. Bij thebrowniebox bieden ze negen verschillende smaakvarianten van de brownie en ook hebben ze een heerlijke blondie in hun collectie. Daardoor is er altijd wel een geschikte smaak bij hen te vinden! Wil je brownies per post ontvangen of versturen, ga dan naar thebrowniebox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *