Kies voor verrassende gangen bij Restaurant La Bonne

goed restaurant

Wanneer je uit eten gaat, kies je bijna instinctief toch altijd voor dezelfde soort gerechten. Ben je dol op biefstuk? Dan wijk je daar waarschijnlijk weinig van af. Ga je liever voor pasta? Dan zit je ongetwijfeld bij elk diner aan de pasta. Restaurant La Bonne daagt je uit om uit je comfortzone te komen.

Heerlijke gerechten

Verrassingsmenu: de trend van het moment

Bij Restaurant La Bonne vinden ze het leuk om jou en je gezelschap te verrassen. Je kunt kiezen voor een menu van vier, vijf of zes gangen. Je krijgt dan allerlei lekkers uit de keuken te proeven maar je weet van te voren niet wat je krijgt.

Verrassingsmenu’s zijn ontzettend populair op dit moment. Het dwingt je uit je gemakkelijke keuzes los te komen en iets nieuws te proberen. In veel gevallen – en dus ook bij Restaurant La Bonne – kun je wel aangeven welke dingen je echt niet wil of kunt eten. Zo kun je ook een verrassingsmenu kiezen als je bijvoorbeeld ergens allergisch voor bent. De keuken zorgt dan gewoon dat dit specifieke ingrediënt uit de gerechten blijft.

eten

All in arrangement

Je kunt dus kiezen voor vier, vijf of zes gangen. Je kunt echter ook elke vorm van menu in een all in arrangement laten veranderen. Dan krijg je er ook nog een wijnarrangement bij, ofwel een wijn passend bij elke specifieke gang. Ook krijg je tafelwater en koffie of thee ter afsluiting.