Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Schrijf de eerste review over dit product

GULDEN DRAAK QUADRUPLE

9,6
7,9
€ 2,24
€ 2,24
Voorraadstatus Beschikbaar
Brouwerij: Van-Steenberge
Bierland: Belgie
Biertype: Strong ale, Tripel
Alcoholpercentage 10,5%
Gulden Draak Quadruple is een donker tripel bier. Heeft een mooie volle schuimkraag. In de mond en neus tonen van caramel. Een biertje dat een echte tripel en/of bruinbier liefhebber gedronken moet hebben.
OF
Gulden Draak Quadrupel

Een persoonlijke boodschap toevoegen?

  • € 1,75
  • € 1,75

Omschrijving

Gulden Draak Quadruple
Gulden Draak Quadruple won tijdens de World Beer Challenge van 2014 de zilveren medaille. Gulden Draak Quadruple heeft hergisting op zowel fles als vat gehad wat ervoor zorgt dat het bier nog jarenlang bewaard kan worden. Zit vergoten in een mooi zwart flesje. 

Smaak van Gulden Draak Quadruple
Gulden Draak Quadruple heeft een diepgouden kleur. In de mond beschikt het over licht fruitige aroma's en heeft een lichtzoete en bittere afdronk. 


Serveeradvies
Het veelzijdige aan dit mooie donkerbruin speciaalbier is dat Gulden Draak op een temperatuur van 5 °C of 12-15°C gedronken worden. Indien het biertje wordt gedronken als aperitief adviseren wij het koud te drinken. Als u het gaat inzetten als dessertbier of als speciaalbier tijdens een maaltijd kunt u Gulden Draak Tripel het beste tussen de 12-15°C serveren. 

Lekker bij:
Gulden Draak is perfect geschikt om te drinken als aperitief. Tevens heerlijk om te combineren met rood vleesgerechten en desserts met chocolade. 

Liefhebbers kozen ook voor

DUVEL TRIPEL HOP 2015

DUVEL TRIPEL HOP 2015

€ 3,25
GULDEN DRAAK

GULDEN DRAAK

€ 2,24
TRIPEL KARMELIET

TRIPEL KARMELIET

€ 2,24