Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Schrijf de eerste review over dit product

DE MOLEN - HEL & VERDOEMENIS

10
8,2
€ 4,49
Voorraadstatus Op voorraad
Brouwerij: De-Molen
Bierland: Nederland
Biertype: Imperial stout, Porter, Stout
Alcoholpercentage 10%
Hel & Verdoemenis is het best beoordeelde biertje van brouwerij de Molen. Daarnaast behoort deze imperial stout tot de beste bieren van Nederland. Een speciaalbier dat elke liefhebber geproefd moet hebben.
DE MOLEN -  HEL & VERDOEMENIS

Een persoonlijke boodschap toevoegen?

  • € 1,75
  • € 1,75

Omschrijving

Hel & Verdoemenis bier
Hel & Verdoemenis is een prachtig biertje van de brouwerij de Molen. Dit Nederlands bier heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen. Deze imperial stout van hoge gisting is een zwaar en zeer donker bier. Het alcoholpercentage bedraagt 10%. De hoge prijs van het biertje wordt veroorzaakt door het intensieve brouwproces. Door de unieke smaak wordt het bier ook steeds meer geëxporteerd naar landen als Italie, Belgie en de Verenigde Staten. 

Smaak van Hel & Verdoemenis
Dit donkere bier heeft een volle smaak met een aroma van geroosterde mout, chocolade, toffee en koffie. Het biertje heeft een licht droge afdronk. 

Serveeradvies
Het biertje Hel & Verdoemenis kan het beste geserveerd worden net onder kamertemperatuur. Daarom is het verstandig om een half uur voor nuttigen het biertje in de koelkast te zetten. De ideale temperatuur ligt tussen de 14 - 16 graden voor de ideale smaaksensatie. 

Lekker bij:
Probeer de Hel & Verdoemenis van de Molen brouwerij eens te combineren met diverse soorten drop. De zoete smaak van drop sluit goed aan bij de krachtige smaak van het bier. 

Liefhebbers kozen ook voor

SINT BERNARDUS ABT 12 | 75 CL

SINT BERNARDUS ABT 12 | 75 CL

€ 6,95
ALASKAN SMOKED PORTER 2013 | 65 CL

ALASKAN SMOKED PORTER 2013 | 65 CL

€ 9,95