Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
1 reviews 0 5 5

CUVÉE VAN DE KEIZER BLAUW | 75 CL

10
8,2
€ 7,95
Voorraadstatus Op voorraad
Brouwerij: Het-Anker
Bierland: Belgie
Biertype: Strong ale
Alcoholpercentage 11%
Cuvée van de Kiezer Blauw heeft een unieke zoete en fruitige smaak. De maximale waardering die het krijgt op het bierpanel Ratebeer zegt alles. Het is qua smaak een combinatie van het beste uit wijn en het beste uit speciaalbier, heeft gedurende 3 weken houtlagering gehad in eikenhouten vaten waardoor er mysterieuze aroma's tot stand zijn gekomen. Kortom; een fantastische smaaksensatie die een zoet bierliefhebber geprobeerd moet hebben.
Cuvée van de Kiezer Blauw

Een persoonlijke boodschap toevoegen?

  • € 1,75
  • € 1,75

Omschrijving

Cuvée van de Keizer Blauw
Cuvée van de Keizer Blauw is afkomstig van Brouwerij Het Anker uit het Belgische Mechelen. Bijzonder aan dit speciaalbier is dat elk jaar op 24 februari een beperkte hoeveelheid Cuvée van de Keizer Blauw wodt gebotteld. Dit gebeurt op 24 februari omdat dat de geboortedag van Keizer Karel is waarnaar het bier is vernoemd. Beschikt over een robijnrode kleur en is na botteling maar liefst 10 jaar houdbaar. Dit donkerrode speciaalbier is afgesloten met een fraaie champagnekurk. 

Smaak van Cuvée van de Keizer Blauw
Cuvée van de Keizer Blauw is een combinatie van de warmte van wijn en de frisheid van bier. Beschikt over verrassende aroma's. In de mond veel vers fruit en zoetigheid met tonen van karamel, rozijnen en chocolade. 

Serveeradvies
Voor de perfecte smaaksensatie schenkt men de fles in 1 keer uit op een temperatuur van 12 -14 graden. 

Lekker bij:
De Cuvée van de Keizer Blauw is heerlijk om in te zetten bij zoete desserts en desserts met chocolade. Bierkenners noemen de Keizer Blauw ook wel het perfecte dessertbier. 

Liefhebbers kozen ook voor

CHIMAY BLAUW GRANDE RESERVE | 75 CL

CHIMAY BLAUW GRANDE RESERVE | 75 CL

€ 5,75
CHIMAY ROOD

CHIMAY ROOD

€ 2,24
CUVÉE VAN DE KEIZER ROOD | 75 CL

CUVÉE VAN DE KEIZER ROOD | 75 CL

€ 7,25