Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Schrijf de eerste review over dit product

BOSCH KUTBIER

NB
6,6
€ 19,95
Voorraadstatus Nee
Brouwerij: Brouwerij Boegbeeld
Bierland: Nederland
Biertype: Blond
Alcoholpercentage 6,3%
Het Bossche Blonde Kutbier is vernoemd naar het pittige karakter van de Bossche Kut! Bosschenaren gebruiken vaak het woord kut maar hebben een klein hartje. Vanwege de originaliteit in de naam en de verrassend goede smaak die dit biertje heeft waren al de gebottelde bieren al binnen 6 dagen uitverkocht. Ook zonder gekheid wordt dit biertje onder de bierkenners als kwalitatief zeer hoogstaand beschouwd. Vandaar dat Bierrijk de achterban de kans niet wil ontnemen dit biertje te proberen. Want dat is het meer dan waard! Vanaf medio december zal Bierrijk dit blonde speciaalbier op voorraad hebben.
Bosch Kutbier

Een persoonlijke boodschap toevoegen?

  • € 1,75
  • € 1,75

Omschrijving

Bosch Kutbier
Op het etiket van het Bosche Kutbier staat: Een ode aan de Bossche Kut. Ze verft haar haar het liefst in een zo onnatuurlijk mogelijke kleur. Ze draagt veel make-up en tekent haar wenkbrauwen zoals ze dat zelf wil. Als ze langs komt scheuren op haar Tomos brommer roepen alle mannen op zijn Bosch: "Ziet er goed uit, kut!". Kutbier is een ode aan haar en aan het pareltje van het Bossche taalgebruik. 

Smaak van Bosch Kutbier
Het blonde Bossche Kutbier is lekker fris en fruitig van smaak. In de neus beschikt het over een zoet-zurig pruim geurtje. Heeft een korte en aangename afdronk. 

Serveeradvies
Bosch Kutbier kan het beste geserveerd worden op een temperatuur van 8 - 10 graden. 

Lekker bij
Door de fruitige en frisse smaak van het Blonde Bossche Kutbier is het heerlijk om te drinken bij taco's, wraps en diverse groene pasta's. 

Liefhebbers kozen ook voor

LA TRAPPE BLOND | 75 CL

LA TRAPPE BLOND | 75 CL

€ 6,50
DUVEL

DUVEL

€ 2,24
LA CHOUFFE | 75 CL

LA CHOUFFE | 75 CL

€ 4,95