Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Bierpakketten

Bierrijk heeft een mooi assortiment bierpakketten. Alle bierpakketten worden geleverd in een mooie strakke houten kist gevuld met houtkrullen.Het is mogelijk om bij een bierpakket een persoonlijk kaartje toe te voegen. Staat uw bierpakket er niet bij of heeft u vragen neem dan even persoonlijk contact met ons op via 0227 201015. 

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Bierpakket bezorgen

Bij Bierrijk is het mogelijk om bierpakketten te laten bezorgen. Bierrijk rekent slechts € 5,95,- verzendkosten en het bierppakket kan in heel Nederland bezorgd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om diverse kaartjes met persoonlijke boodschap toe te voegen aan de verschillende bierpakketten.;

Bierpakketten online bestellen

Een bierpakket online bestellen doe je veilig en vertrouwd via Bierrijk. Bierrijk heeft een mooi assortiment bierpakketten die voor een scherpe prijs te koop worden aangeboden. Alle bierpakketten zijn met grote zorg op elkaar afgestemd. Koopt u een bierpakket bij Bierrijk dan bent u verzekerd van kwaliteit. De bierpakketten worden ingepakt in extra stevige dozen inclusief beschermfolie zodat u er zeker van kunt zijn dan het bierpakket goed en zonder breuken wordt verzonden. Bij Bierrijk is het ook mogelijk om complete kerstpakketten met bier te bestellen. Voor meer informatie neem contact met ons op.