Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Van Moll Eindhoven

Brouwerij van Moll Eindhoven is opgericht sinds 2013 en timmert de laatste tijd flink aan de weg. Deze Eindhovense brouwerij staat bekend om het produceren van hoogstaand speciaalbier dat door middel van experimenteren tot stand is gekomen.

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Brouwerij van Moll Eindhoven

Brouwerij van Moll Eindhoven is gespecialiseerd in het brouwen van bieren met subtiele excentrieke smaken. En dan hebben we het niet over zomaar bieren. De ingrediënten die worden toegepast worden perfect op elkaar afgestemd waardoor deze Eindhovense brouwerij in staat is vernieuwend smaakvol speciaalbier op de markt te brengen. 

Geschiedenis van brouwerij van Moll uit Eindhoven

Brouwerij van Moll Eindhoven is opgericht in 2013 door Jaap en Willem. Deze twee ondernemers hebben een passie voor speciaalbier en de stad Eindhoven waarin zij woonachtig zijn. Brouwerij van Moll is de eerste brouwerij die voet aan de grond heeft weten te zetten in het gemoedelijke Eindhoven. 

Meer informatie over deze brouwerij

Naast de brouwerij heeft van Moll ook een gezellige en sfeervol aangeklede pub waar je al de bieren kunt proeven. Dit zijn niet alleen de bieren die op fles te verkrijgen zijn maar ook bijzondere speciaalbieren van de tap die uitsluitend bij van Moll getapt worden. Bent u een liefhebber van speciaalbier en vindt u het leuk om te experimenteren met biersmaken? Neem dan is een kijkje in deze pub, dit is gegarandeerd een verrijking voor uw speciaalbier achtergrond.