Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Thornbridge Brewery

Bieren van Thornbridge Brewery zijn uniek, spannend en veelzijdig. Bij deze Engelse topbrouwerij wordt het personeel op lef, kennis, innovativiteit en passie voor bierbrouwen geselecteerd. Dit heeft geresulteerd in het maken van een van de beste bieren ter wereld. Al meer dan 350 nationale en internationale speciaalbier onderscheidingen heeft deze brouwerij weten te bemachtigen en dat terwijl het pas sinds 2005 operatief is. Bierrijk geeft u de mogelijkheid kennis te maken met de beste bieren van Thornbridge Brewery.

Top 3 bieren van Thornbridge Brewery

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Geschiedenis van Thornbridge Brewery

Thornbridge Brewery is in 2005 opgericht op het terrein van Thornbridge Hall. De initiële focus van Thornbridge Brewery was een aantal bieren te brouwen die voorzien waren van een moderne twist door middel van een breed scala van hop en mout. Het personeel dat werd aangetrokken werd hierop geselecteerd, zij moesten over innovatieve ideeën en passie voor brouwen beschikken. Vrijwel direct wierp deze strategie zijn vruchten af. Inmiddels heeft Thornbridge Brewery nu meer dan 350 nationale en internationale onderscheidingen gewonnen. Mede door dit succes werd een nieuwe ultramoderne brouwerij geopend in Bakewell in September 2009 om het assortiment uit te breiden en te kunnen voldoen aan de hoge vraag. De visie van Thornbridge Brewery was om bieren te brouwen die één van de toonaangevende nieuwe speciaalbieren in het Verenigd Koninkrijk zouden worden. Er wordt niet gekeken naar prijs, maar enkel naar kwaliteit. Unieke bieren die zo onderscheidend zijn dat ze toch wel verkocht worden, dat is wat Thornbridge Brewery gelukt is om te maken.

Awards van Thornbridge Brewery

Onlangs in 2016 nog won het de zilveren medaille in de categorie Cocao Wonderland categorie tijdens de Dublin Craft Beer Cup, op datzelfde evenement pakte het de zilveren medaille in de categorie Wild Raven. Ook is het IPA bier van Thornbridge Brewery verkozen tot 's werelds beste IPA bier. Vanwege de unieke spannende bieren die worden geproduceerd zijn het teveel Awards om op te noemen welke Thornbridge Brewery in de wacht heeft weten te slepen. Bij Thornbridge Brewery zult u oneindig blijven ontdekken en genieten.