Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Kompaan Brouwerij

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Kompaan Brouwerij

Kompaan Brouwerij zit gevestigd in Den Haag. Deze brouwerij is pas sinds een paar jaar actief in de bierwereld. Het wordt gerund door jonge ondernemers met lef. Zij zijn niet bang om te experimenteren met speciaalbier waardoor de meest excentrieke speciaalbieren tot stand komen. 

Geschiedenis van Brouwerij Kompaan

Brouwerij Kompaan is als een paddenstoel uit de lucht geschoten. Het is actief sinds 2013 en wordt gekenmerkt door vriendschap, dit is wat je ook terugziet in de bieren die het voortbrengt. Sinds kort biedt deze brouwerij een crowdfunding actie aan. Het is de bedoeling dat met het geld dat daarmee wordt opgehaald de productie wordt uitgebreidt. De ondernemers Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch hebben als streven de grootste onder de kleine brouwerijen te worden. 

Bieren van deze brouwerij

Kompaan Bouwerij staat bekend om de stevige bieren Kompaan Vrijbuiter, Bondgenoot, Kameraad, Bloedbroeder en Handlanger. Ook beschikt deze brouwerij over een bijzondere Barrel-Aged Serie, bieren die gerijpt hebben in eikenhouten vaten en jarenlang bewaard kunnen worden. Ieder biertje wordt afgesloten met de woorden: leef, geniet en proost!