Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Duvel Moortgat

Brouwerij Duvel Moortgat is een wereldwijd erkend bierbedrijf welke alsmaar blijft groeien in grootte en populariteit. Des te reden meer voor Bierrijk om de beste bieren van deze brouwerij in het assortiment op te nemen.

Top 3 Duvel bieren

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Duvel Moortgat

'Bij Duvel gaat het om kwaliteit en vernieuwing. Wij streven naar perfectie, ook als die niet bestaat, wij zijn onafhankelijk en eigenzinnig, al vier generaties lang, perfectie zit vaak in de details, brouwen is pionieren voor de toekomst, met passie en durf maar ook met respect voor onze traditie, we zouden zelfs naar de maan reizen om er de beste hop te plukken', aldus Michel Moortgat, de CEO van Brouwerij Duvel Moortgat. 

Geschiedenis van brouwerij Duvel Moortgat

Sinds 1871 is Duvel Moortgat actief in de bierwereld. Jan-Leonard Moortgat was de man die samen met zijn vrouw deze brouwerij oprichtte. Op dat moment was het één van de 4000 Belgische bierbrouwerijen. Al generaties lang wordt dit familiebedrijf met succes voortgezet. Inmiddels staat Michel Moortgat aan het roer. 

Bieren van Duvel Moortgat

Bekende bieren die gebrouwen worden bij Duvel Moortgat zijn Duvel Blond, Duvel Tripel Hop, Vedett Extra Blond, Vedett Extra White, Vedett Extra Ordinary IPA, Maredsous en bieren van La Chouffe.