Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Brouwerij de Molen

Bieren van brouwerij de Molen zijn de laatste jaren enorm populair. De beste bieren van brouwerij de Molen hebben wij opgenomen in ons assortiment. Bestel bieren van Brouwerij de Molen makkelijk en veilig bij Bierrijk.nl.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Brouwerij de Molen

Brouwerij de Molen is een Nederlandse bierbrouwerij uit Bodegraven. De brouwerij staat bekend om zijn kwalitatieve bieren en zijn uitgebreide collectie. Ze brouwen diverse soorten bieren zoals Indian Pale Ale's, Stout bieren, Gerstewijn, Lager en Saison bieren. Ongeveer 70% van de bieren van brouwerij de Molen worden geexporteerd naar landen als Japan, VS, Denemarken, Noorwergen en Brazilie. Brouwerij de Molen gebruikt voor meestal alle bieren twee namen gebasseerd op Nederlandse gezegdes en spreekwoorden. Bieren zoals Hel & Verdoemenis, Moord & Doodslag en Bommen & Granaten

Geschiedenis van brouwerij de Molen

In 2004 startte Menno Olivier, na 12 jaar brouwervaring, zijn eigen brouwerij in zijn garage met proeflokaal genaamd Salamander. Later dat jaar verhuisde de brouwerij naar de historische windmolen de Arkdruif. Vanaf deze plek had de brouwerij de ruimte om te groeien en ze veranderde ook van naam namelijk De Molen. Inmiddels werken er 15 mensen bij de brouwerij met een jaarlijkse productie van 5000 hectoliter bier. 

Prijzen brouwerij de Molen

Brouwerij de Molen heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen en dat heeft natuurlijk er bijgedragen aan de enorme vraag naar bier van deze brouwerij. 

- Gold Award voor 10e beste brouwerij ter wereld door Ratebeer in 2010
- Gouden medaille op het Stockholm Beer & Whisky festival 2009
- PINT lekkerste winterbier 2008 voor Tsarina Esra Imperial Porter
- 2e plaats Lekkerste Bockbier van Nederland 2007