Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Brouwerij Bruut

De Amsterdamse Brouwerij Bruut is momenteel de rijzende ster onder de nanobrouwerijen. Onlangs was deze brouwerij winnaar tijdens de Dutch Beer Challenge in de categorie zwaar blond.

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • Gajes bier

    GAJES

    € 3,93

    Niet op voorraad

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Brouwerij Bruut

Brouwerij Bruut uit onze hoofdstad is een nanobrouwerij. Een nanobrouwerij is een kleinschalige brouwerij die zich uitsluitend op kwaliteit focust. Doordat ze geen massa's bier produceren kunnen deze brouwerijen zich onderscheiden qua smaak en kwaliteit. Brouwerij Bruut is momenteel de rijzende ster onder de nanobrouwerijen.

Geschiedenis van brouwerij Bruut

Brouwerij Bruut uit Amsterdam is opgericht sinds 2014. Momenteel zijn zij bezig met een crowdfunding actie om uit te breiden. Met deze actie halen ze geld op om een duurzame brouwinstallatie aan te schaffen zodat ze voortaan zelf hun bier kunnen brouwen op een eigen locatie. In ruil voor je investering ontvang je een bierpakket of andere bierattributen. Bij brouwerij Bruut houden ze van experimenteren wat terug te zien is in de speciaalbieren. 

Prijzen van brouwerij Bruut

Op 20 mei 2016 is het Gajes bier verkozen tot beste bier van Nederland. Hiermee sleepte ze de gouden medaille in de wacht tijdens de Dutch Beer Challenge 2016 in de categorie zwaar blond. Vanaf nu zal het hard gaan met de bieren van brouwerij Bruut. Momenteel kunnen ze de vraag niet aan, door middel van het crowdfunding project zal de productie toenemen zodat bieren van Brouwerij Bruut overal verkrijgbaar zijn.