Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Nederlands bier

Bierrijk heeft een mooi assortiment Nederlandse bieren. Nederlands speciaalbier is enorm in opkomst. Bierrijk heeft alle bieren voorzien van ratingcijfers van Untappd en Ratebeer. Bestel Nederlands bier veilig en vertrouwd bij Bierrijk

Top 3 Nederlandse bieren

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Nederlands bier

Nederland is een klein land maar mag trots zijn op haar Nederlandse bieren. Nederlandse bier loopt voorop qua innovatie. Vooral door de enorme opkomst van Nederlandse Speciaalbier is Nederland een echt bierland geworden. Er is veel vraag naar Nederlands bier door de kwaliteit en internationale smaak. In 2014 is er een record aan Nederlands bier geëxporteerd.

Nederlandse biermerken

Het bekendste biermerk van Nederland is natuurlijk Heineken. Heineken behoort tot de grootste bierbrouwerijen ter wereld en is overal ter wereld te verkrijgen. Heineken heeft hierdoor ook het Nederlandse bier op de wereldkaart gezet. Naast Heineken kent Nederland meerdere bekende biermerken zoals Bavaria, Dommelsch en Grolsch.

Nederlandse brouwerijen

Nederland heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als echt bierland. Er zijn de afgelopen jaren dan ook enorm veel lokale bierbrouwerijen bijgekomen in Nederland. Inmiddels zijn er 312 Nederlandse brouwerijen actief. Met dit aantal is Nederland België voorbijgestreefd in aantal brouwerijen. Nederland kent een aantal bijzondere brouwerijen die steeds populairder worden zoals La Trappe, brouwerij de Molen en brouwerij Jopen. Bierrijk heeft een aantal bijzondere Nederlandse bieren in haar assortiment opgenomen. Nederlands bier koop je bij Bierrijk.