Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Iers bier

Iers bier wordt steeds populairder en daarom heeft Bierrijk een aantal Ierse bieren in haar assortiment opgenomen. Bestel Iers bier bij Bierrijk en geniet van de heerlijke smaken van Iers bier.

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Iers bier

Bij Iers bier denkt iedereen meteen aan Guinness. Dat is ook niet raar want Guinness en Ierland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is ook terug te zien op het etiket van Guinness want daar staat een harp afgebeeld wat tevens het nationale symbool is van Ierland. Dat het bier uit Ierland zo populair is geworden heeft meerdere redenen. Het emigratiecijfer van Ierland ligt er hoog waardoor Iers bier over heel de wereld wordt gedronken. Daarnaast zijn de meeste Ierse bieren van hoge kwaliteit en heeft de uitstraling van het donkere bier bijgedragen aan het succes van de Ierse bieren.

Ierse biermerken

De bekendste Ierse biermerk is natuurlijk Guinness. Maar naast Guinness zijn er nog een paar bekende Ierse biermerken zoals Murphy's (inmiddels onderdeel van Heineken), Beamish en Kilkenny.

Iers bier kopen

Bierrijk heeft met de grootste zorg haar assortiment samengesteld en er zijn al een aantal Ierse bieren te koop bij Bierrijk. Bierrijk verwacht de komende tijd het Ierse bier assortiment te kunnen uitbreiden.