Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Engels bier

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Engels bier

Engeland heeft een rijke traditionele biergeschiedenis. Een van de Engelse gewoonten is om het bier langzaam in een glas te tappen of uit te schenken zodat er nauwelijks een schuimkraag ontstaat. Al voor de middeleeuwen werd er in Engeland bier gedronken. De eerste brouwerij die in de geschiedenisboeken staat is Hadrian's Wall. In het begin werd het bier gemaakt van een kruiden melange. Pas vanaf de 15e eeuw werd er bier met hop gebrouwen.

Engelse biermerken

Bekende Engelse biermerken zijn Fuller's en Thorndridge. Over het algemeen zijn bieren uit het Verenigd Koninkrijk bitter van smaak. Een veel voorkomend speciaalbier dat in Engeland wordt gebrouwen is het zwarte Porter bier.

Engels bier bestellen

Bierrijk volgt de Engelse biermarkt op de voet. Zodra er ontwikkelingen zijn en er unieke goede Engelse speciaalbieren op de markt komen worden deze direct opgenomen in ons bier assortiment. Staat uw favoriete Engelse speciaalbier er niet bij? Neem dan contact met ons op door een email te sturen naar info@wijnpakkettenonline.nl of te bellen naar 0612236138.