Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Duits bier

Bierrijk heeft een mooi assortiment Duitse bier. Duits bier staat bekend om zijn kwaliteit en smaak. Bestel Duits bier bij Bierrijk! Voor 17.00 uur besteld is morgen in huis.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Duits bier

Duitsland is een echt bierland. Er wordt ontzettend veel Duits bier gebrouwen. Zo heeft elke Duitse stad wel een brouwerij. Duitsland heeft in totaal meer dan 1300 verschillende brouwerijen. Duits bier staat bekend om zijn kwaliteit en herkomst. Een bier moet volgens een Duitser gebrouwen zijn volgens het Reinheitsgebot. Dit houdt in dat de ingrediënten van het bier alleen mogen bestaan uit gerst, tarwe, hop en water. Er zijn verschillende soorten Duits bier zoals bovengistende en ondergistende bieren en variëren van licht tot donkere bieren.

Duitse biermerken

Duitsland kent verschillende bekende biermerken die over heel de wereld gedronken worden. Een aantal bekende Duitse biermerken zijn Maisel’s, Schneider Weisse en de Weihenstephan.

Duits bier kopen

Duits bier wordt steeds meer in Nederland gedronken. Van plan om Duits bier te kopen? Bierrijk heeft een mooi assortiment Duitse bieren samengesteld. Bij Bierrijk bestel je Duitse bieren gemakkelijk en veilig.