Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Amerikaans bier

Bierrijk heeft een aantal prachtige Amerikaanse bieren in haar assortiment. Alle bieren zijn voorzien van unieke ratings en omschrijvingen. Bestel Amerikaanse bieren veilig en vertrouwd bij Bierrijk.

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Amerikaans bier

Bij Amerikaans bier denken de meeste mensen niet automatisch aan lekker speciaalbier ondanks dat Amerika een echt bierland is. Amerika staat op de 12e plaats qua bierconsumptie en daarnaast wordt in Amerika het meeste bier ter wereld gebrouwen. De Amerikaanse bierbrouwers richten zich vooral op de thuismarkt en exporteren relatief weinig. Doordat de Amerikaanse bieren werden geassocieerd met lage kwaliteit was er ook weinig vraag vanuit andere delen van de wereld. Inmiddels is de kwaliteit van Amerikaanse bieren fors gestegen omdat de Amerikaanse bierdrinker steeds kritischer is geworden en zich meer richt op kwaliteitsbieren.

Amerikaans biermerk

Een Amerikaans biermerk waar de laatste tijd steeds meer vraag naar is zijn de bieren van de Alaskan brouwerij. Sinds 1986 brouwen zij bieren uit Alaska en dat sluit ook goed aan bij de markt die steeds meer kwaliteitsbier wil van de Amerikaanse biermerken.

Amerikaans bier kopen

Het is niet altijd makkelijk om Amerikaans bier te kopen omdat er voorheen vanuit Europa weinig vraag naar is. Inmiddels is Amerikaans bier op steeds meer plekken te koop. Op Bierrijk is het mogelijk om een aantal kwalitatieve Amerikaanse bieren te bestellen. Bierrijk heeft er voor gekozen om te starten met een klein maar kwalitatief assortiment. Amerikaans bier kopen doe je bij Bierrijk.