Lees meer
Bierrijk maakt gebruik van cookies. Door op "Akkoord" te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Bier cadeau

Bierrijk heeft aantal mooie bier cadeaus in haar assortiment opgenomen. Alle bier cadeaus zijn voorzien van een mooie houten cadeauverpakking inclusief houtsnippers. Het is mogelijk om bij een bier cadeau een persoonlijk kaartje toe te voegen. Staat jouw bier cadeau er niet bij of heb je een vraag neem dan even telefonisch contact met ons op via 06-12236138.

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Bier cadeau bezorgen

Bierrijk heeft een groot assortiment met bier cadeaus en biergeschenken. Speciaalbier is enorm in opkomst en wordt steeds meer gedronken daarnaast wordt speciaalbier ook steeds vaker als cadeau gegeven. Bierrijk heeft diverse speciaalbieren in mooie cadeau verpakkingen zoals houten kistjes. Bij Bierrijk is het mogelijk om een bezorgadres te selecteren zodat het bier cadeau op het juiste adres bezorgd wordt. Daarnaast is het mogelijk om bij elk bier cadeau een persoonlijk kaartje toe te voegen. Als het biergeschenk voor 17.00 uur besteld is wordt het bier cadeau de volgende dag bezorgd. 

Bier cadeaus en biergeschenken online bestellen

Een bier cadeau online bestellen doe je veilig en vertrouwd via Bierrijk. Alle bier cadeaus worden met grote zorg netjes ingepakt zodat het biergeschenk na het bezorgen er nog goed uitziet. Koopt u een biercadeau bij Bierrijk dan bent u verzekerd van kwaliteit. Heeft u specifieke wensen voor een biercadeau of bent u op zoek naar relatiegeschenken met bier neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bierrijk, de specialist in speciaalbier, bierpakketten en bier cadeaus.